Windows - Hoe te doen Workshops

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Software installeren en updaten met Ninite

 

Wat?
Snel programma’s installeren en updaten
Waarmee?
Ninite

Snel en simpel

Wordt je moe om bij elke nieuwe installatie van je eigen computer of die van je kennissen alle goeie gratis software bij elkaar te zoek en stuk voor stuk te installeren? Ninite bespaart je een hoop tijd en hoofdbrekens.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

EEN SNELLE CHECK-UP VAN JE COMPUTER MET SCANCIRCLE

Temperatuur opmeten

Af en toe zou je zelf eens naar de dokter willen gaan voor een volledige check-up, gewoon om tekijken of alles nog oké is. Dat zit er voorlopig nog niet in, maar voor je computer kan het wel. ScanCircle kijkt je computer na van top tot teen.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Daemon Tools - Virtuele DVD's

 

Wat?
Een virtuele dvd openen met een virtueel station
Waarmee?
Daemon Tools Lite

Onzichtbare
DVD

VEEL NIEUWE LAPTOPS HEBBEN GEEN DVD-STATION MEER. TOCH KAN JE ER NOG DVD’S MEE OPENEN, AL KOST HET JE WEL WAT MEER TIJD EN MOEITE.
De dvd is stilaan niet meer van deze tijd. Video- en databestanden houden we bijna uitsluitend bij als digitale bestanden op harde schijven. Vervelend voor wie een grote dvd-collectie heeft. Alle schijfjes converteren naar een videoformaat is natuurlijk een optie als het om films gaat, maar ook oudere software en spelletjes stonden vroeger op een schijfje. Gelukkig kan een dvd, of eender welke andere schijf wat dat betreft, ook virtueel verder leven. Om dergelijke virtuele schijven te openen, heb je een virtueel schijfstation nodig. Ik leg je hier uit hoe je er een maakt en gebruikt. Achteraan deze workshop vindt je een kadertje waarin ik toon hoe je een eigen dvd of cd omzet naar een virtuele variant.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Alleen voor jouw ogen

Wat?
Bestanden verbergen op je computer
Waarmee?
Windows

STEL: JE PLANT EEN VERRASSINGSFEEST VOOR JE LIEFSTE. JE LEGT LIJSTEN AAN MET GASTEN, MAAKT MISSCHIEN OOK EEN SENTIMENTEEL FILMPJE, VERZAMELT FOTO’S VOOR EEN COLLAGE EN WISSELT DRUK IDEEËN UIT MET VRIENDEN. EN OM DE VERRASSING NIET TE VERSPILLEN, MAG JE PARTNER DIE PLANNEN NATUURLIJK NIET VINDEN. HOE VERBERG JE DAN HET BEST JE BESTANDEN?

Moret BG
Qr Code
Category: Onze websites

send-e-cards.eu

Send-e-cards.eu is onze algemene ecard website. Op deze website kunnen bezoekers ecards versturen naar hun geliefde, vrienden of anderen. De website is momenteel in 3 talen teweten, Bulgaars, Engels en Nederlands. Andere talen volgen misschien nog maar aangezien het een website is die door enkele vrijwilligers in hun eigentijd word

...
Category: Smartphone

HTC Smartphone

Desire 500

De HTC Desire 500 laat ons met gemengde gevoelens achter. De smartphone heeft een leuk uiterlijk, maar de glossy plastic achterkant van de zwarte versie is erg gevoelig voor vette vingers.

Het toestel is ook niet bepaald compact. Hoewel hij over een 4,3 inchscherm beschikt, is zijn voetafdruk gelijk

...

Maakt u ook foto's met de iPad? Deze kunt u gemakkelijk overzetten naar de computer. Wij bespreken 3 manieren.

1. Afbeeldingen en video’s importeren

U kunt de foto's van de iPad op de computer zetten via de standaard functie 'Afbeeldingen en video's importeren'. Dit is een goede methode om alle foto's die o

...
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com