Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

send-e-cards.eu

Send-e-cards.eu is onze algemene ecard website. Op deze website kunnen bezoekers ecards versturen naar hun geliefde, vrienden of anderen. De website is momenteel in 3 talen teweten, Bulgaars, Engels en Nederlands. Andere talen volgen misschien nog maar aangezien het een website is die door enkele vrijwilligers in hun eigentijd word onderhouden is die kans klein.

Op de website staan enkel algemene ecards. Speciale categorien zoals naamdag, sinterklaas, Baba Marta enz. staan op onze meer gespecialiseerde ecards sites... zoals Baba Marta op de Bulgaarse en Sinterklaas op de Nederlandse.

Moret BG
Qr Code
Category: Onze websites

bulgarian-ecards.eu

Bulgarian-ecards.eu is onze ecard website gericht op Bulgarije en Bulgaren. Op deze website kunnen bezoekers ecards versturen naar hun geliefde, vrienden of anderen. De website is momenteel in 2 talen teweten, Bulgaars en Engels.

De ecards op de website zijn internationaal (zonder tekst), met engelse tekst of met bulgaarse tekst. Op

...
Category: Smartphone

Nokia Smartphone

 

Lumia 635

De Nokia Lumia 630 is een uitstekende budget telefoon die het verhaal van de Lumia 520 voortzet. De smartphone heeft een aantal duidelijke verbeteringen zoals een krachtigere processor die hem boven zijn voorganger doet uitsteken.

Maakt u ook foto's met de iPad? Deze kunt u gemakkelijk overzetten naar de computer. Wij bespreken 3 manieren.

1. Afbeeldingen en video’s importeren

U kunt de foto's van de iPad op de computer zetten via de standaard functie 'Afbeeldingen en video's importeren'. Dit is een goede methode om alle foto's die o

...
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com