Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

send-e-cards.eu

Send-e-cards.eu is onze algemene ecard website. Op deze website kunnen bezoekers ecards versturen naar hun geliefde, vrienden of anderen. De website is momenteel in 3 talen teweten, Bulgaars, Engels en Nederlands. Andere talen volgen misschien nog maar aangezien het een website is die door enkele vrijwilligers in hun eigentijd word onderhouden is die kans klein.

Op de website staan enkel algemene ecards. Speciale categorien zoals naamdag, sinterklaas, Baba Marta enz. staan op onze meer gespecialiseerde ecards sites... zoals Baba Marta op de Bulgaarse en Sinterklaas op de Nederlandse.

Moret BG
Qr Code
Category: Onze websites

pc-schoonmaken.nl

pc-schoonmaken.nl is een website met artikelen, info en tips over het schoonmaken van computers en aanverwante hardware. De artikelen op pc-schoonmaken.nl zijn zo opgezet dat deze ook voor een beginner te begrijpen is. De artikelen hebben waar mogelijk foto's om het nog duidelijker te maken.

Dus als uw pc (te) warm

...
Category: Smartphone

Alcatel smartphone

One Touch Idol 2 Mini S

De eerste indruk bij de Alcatel One Touch Idol 2 Mini S is bijzonder goed. De metalen achterkant verrast in dit prijssegment, en hij voelt opvallend solide aan.

Het dunne profiel ligt goed in de hand, alleen had Alcatel de aan-uit knop best aan de bovenkant

...

Alleen voor jouw ogen

Wat?
Bestanden verbergen op je computer
Waarmee?
Windows

STEL: JE PLANT EEN VERRASSINGSFEEST VOOR JE LIEFSTE. JE LEGT LIJSTEN AAN MET GASTEN, MAAKT MISSCHIEN OOK EEN SENTIMENTEEL FILMPJE, VERZAMELT FOTO’S VOOR EEN COLLAGE EN WISSELT DRUK IDEEËN UIT MET VRIENDEN. EN OM DE VERRASSING NIET TE VERSPILLEN, MAG JE PARTNER DIE PL

...
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com