Smartphone

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wiko Smartphone

 

WikoWax 4G

Wiko heeft ons sinds zijn introductie eerder dit jaar op de Belgische en Nederlandse markt aangenaam verrast met enkele interessante toestellen, maar de Wax 4G hoort helaas niet in dat rijtje thuis. Op papier heeft de Wax 4G alles in huis wat je zou willen: 4,7 inch HD-scherm, 4G, 8 megapixel camera en stevige Nvidia Tegra 4i quadcorechip. In theorie super, maar in de praktijk helaas minder goed.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Sony Smartphone

Xperia E3

De Xperia E3 van Sony is hoegenaamd geen schoonheid. Elegant zijn zelfs Sony’s vlaggenschepen niet te noemen, maar ondanks de hoekigheid ziet de Z-reeks er erg premium uit. Als je de premium gehalte even weg denkt, dan zie je alleen maar een baksteen. De boven- en onderranden van de telefoon zijn gigantisch en ook de grotere schermranden aan de zijkant zal je niet snel op andere smartphones vinden.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Samsung Smartphone

Galaxy Ace 4

De Galaxy Ace 4 is zowat de moeilijkste budget smartphone om te evalueren. Zijn kleine 4 inch schermformaat is niet meer van deze tijd, net als de 800 x 480 pixelresolutie, maar toch is de schermkwaliteit degelijk genoeg voor een aangename ervaring.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Nokia Smartphone

 

Lumia 635

De Nokia Lumia 630 is een uitstekende budget telefoon die het verhaal van de Lumia 520 voortzet. De smartphone heeft een aantal duidelijke verbeteringen zoals een krachtigere processor die hem boven zijn voorganger doet uitsteken.

Moret BG
Qr Code
Category: Onze websites

pc-schoonmaken.eu

pc-schoonmaken.eu is een website met artikelen, tips en info over het schoonmaken van computers en aanverwante randapparaten. De artikelen op pc-schoonmaken.eu zijn zo opgezet dat deze ook voor de beginner te begrijpen is. De artikelen hebben waar mogelijk foto's om het nog duidelijker te maken.

Dus als uw pc te warm wordt, of uw Wi

...
Category: Printers

LABELPRINTER

Zoek je een goede, compacte en leuk ogende labelprinter, dan is de Icon een goede keuze.

LEITZ ICON

De Leitz Icon is een compact, aangenaam ogend en vlot werkend
labelprintertje – niets meer, maar zeker ook niets minder.

Het is zeker geen item dat voor iedereen nuttig is, maar bijvoorbeeld voor wie regelmatig een pak brieven te versturen heeft, is een

...

EEN SNELLE CHECK-UP VAN JE COMPUTER MET SCANCIRCLE

Temperatuur opmeten

Af en toe zou je zelf eens naar de dokter willen gaan voor een volledige check-up, gewoon om tekijken of alles nog oké is. Dat zit er voorlopig nog niet in, maar voor je computer kan het wel. ScanCircle kijkt je computer na v

...
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com