Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

АНТИВИРУСНА

FIXMESTICK

Вирусите са досадни програми, които понякога са много трудни за отстраняване. Антивирусният софтуер обикновено може да ви помогне от нуждата, но понякога е упорит. По-удобно е FixMeStick.

Изборът на антивирусен софтуер винаги е трудно нещо: трябва да плащате за него или не? Кои пакети са най-ефективните при премахването на вирусите? FixMeStick добавя трети елемент: способността да почиствате компютрите директно чрез USB преди зареждане на Windows, за да постигнете по-добър резултат. FixMeStick работи най-добре с общ антивирусен пакет, тъй като не сканира компютъра ви в реално време за вируси и други спам. FixMeStick е за по-тежките неща, които се коренят дълбоко в Windows и трудно се премахват.

ПРЕДВАРИТЕЛНО
За да премахнете правилно някои вируси, злонамерен софтуер и особено rootkits, трябва да можете да сканирате, преди Windows да започне да предотвратява допълнително замърсяване. Има различни програми в интернет, които можете да инсталирате на USB памет за сканиране, но никой не работи толкова лесно, колкото FixMeStick. Включвате устройството в компютъра си, преминавате през регистрацията и с едно натискане на бутон можете да заредите в специална среда FixMeStick, преди да стартирате Windows. Вече виждам да си мислите защо това е толкова важно. Обикновено: много компютри винаги ще зареждат операционната система от твърдия диск и само ако няма такива, те ще търсят DVD или USB стик. За да позволите на USB стик да работи преди Windows, трябва да се потопите в BIOS на компютъра си и това не е за всеки обикновена задача. Кликването върху бутона е много лесно.

СЛУЧАЙНО
Веднага след като компютърът ви се рестартира в новата среда на FixMeStick, той незабавно стартира изтеглянето на най-новите актуализации за борба с вирусите. Той използва трима партньори: Kaspersky, Sophos и Vipre. Пълното сканиране може да отнеме до един час, въпреки че софтуерът казва, че може да отнеме няколко часа. След сканирането можете да видите какво е намерило FixMeStick. След това можете да изберете какво искате да изтриете. Завършек? След това рестартирайте Windows и това е направено. За съжаление, веднъж сме направили система неизползваема с FixMeStick, защото е премахнала някои важни файлове на Windows. Първият отговор, разбира се, беше леката паника, Но за щастие можете да рестартирате компютъра в USB средата на FixMeStick и да изберете 'Undo Quarantine'. След това компютърът ще се възстанови до състоянието, преди да започнете да сканирате. Ако е необходимо, свържете се с FixMeStick (на английски език), за да могат да видят от разстояние какво не е наред, за да го коригирате.Има няколко безплатни антивирусни варианта на пазара, които можете да поставите на USB пач, но инсталирането е винаги много сложно и никой освен FixMeStick работи с едно кликване. Идеален за работа, ако трябва да премахнете дълбоко вкоренените вируси. Но точно както всеки пакет, никога не можеш да бъдеш 100% сигурен, че този USB пач ще направи всичко. Но като комбинира три антивирусни скенери, той е един от най-добрите решения.

www.fixmestick.com
+ Инсталиране с едно щракване; Отваря се за стартиране на Windows; Достоен; След регистрацията може да се използва на повече от 1 компютър
- няма защита в реално време; Не търси в регистъра

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com