Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

УМЕН ЧАСОВНИК

LG G WATCH R

Вече видяхме много интелигентни технологии, преминаващи през ревюто, Но всички те имат едно общо нещо:
те са правоъгълни. LG G Watch R слага край на това.

Започнах с LG G Watch R, след като G Watch, вторият интелигентен часовник, който производителят пуска на пазара, този път с кръгла форма. Има ли това голямо въздействие? Всъщност да, но това не винаги е положително.

Кръгълят екран се намира под стъклена плоча, с наклонен метален ръб, около който LG е сложили тирета и цифри, които показват времето, когато се използва аналогово набиране. Можете също така да изберете цифрова индикация за време, но поради кръглата форма, моето лично предпочитание приличаше на класически часовник. Благодарение на размерите си от 46,4 х 53,6 х 9,7 милиметра, интелигентният е най-добре в сравнение с голям мъжки часовник.

Часовникът е водоустойчив до дълбочина 1 м за 30 минути (IP67). 1.3-инчовият екран има стандартна разделителна способност 320x320 пиксела за интелигентни устройства. LG също използва OLED екран с дълбок черен, добър контраст и висока яркост. Допълнителен плюс: G Watch R показва часовник, дори когато интелигентният интелигентен телефон не е активен, но екранът ще бъде затъмнен, за да запишете батерията. Ако не винаги искате да видите часовник, можете също така да деактивирате тази функция.

ХАРДУЕР И СОФТУЕР
G Watch R работи на процесор 1.2GHz Snapdragon 400 и има 4GB вътрешна памет на борда. Последната актуализация ви позволява да използвате тези гигабайти, за да съхранявате на часовника част от музиката от Google Music на място. Това може да е полезно за джогинг, например, ако не искате да вземете смартфон с вас. Няма аудио жак, така че слушането на музика може да се извърши само чрез Bluetooth слушалки.

На нивото на софтуера LG има малко за разграничаване: Защото всички smartwatches с Android Wear изпълняват същата версия на операционната система. Там, където производителите все още могат да дадат своето собствено докосване на Android, това не е случаят с колегите от операционната система за часовници. Всеки получава същото преживяване.

Батерията е ахилесова пета за повечето мобилни устройства, но още повече за интелигентните часовници. Повечето интелигентни часовници просто работят един ден за зареждане на батерията и това просто не е достатъчно. G Watch R за щастие го прави още по-добре. Можем да работим около два дни без много проблеми, при едно зареждане на батерията.

СМИСЛЕНО?
Два дни е голямо подобрение в сравнение с един ден, но разбира се, може да бъде по-добре. Трябва да зареждате смартфона си ежедневно и ще ви е трудно да добавите своя интелигентен телефон всяка нощ до него. В допълнение, Android Wear просто не е достатъчно далеч, за да убеди широката общественост за съществуването си. Smartwatch е приятно допълнение към вашия смартфон, но за неговата цена G Watch R все още има недостиг на използваемост.

269 евро (по време на писането) www.lg.com
+ Класически дизайн; Екранът винаги е включен.
- Много ограничена автономия, Android Wear.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com