Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Motorola смартфон

Moto G 2014

Отличното Moto G получава 2014 версия, с основна промяна е по-голяма HD екран: 5 инча вместо 4,5 инча.

За нас лично намираме една много голяма разлика: Ето защо погледнете в магазина кой ви харесва най-добре, тъй като те са почти идентични.


Това, което се промени драматично, е оскъдната 5-мегапикселова камера. Във версия 2014 има място за много по-интересен вариант от 8 мегапиксела. за съжаление, все още не получавате 4G в Moto G, но можете да се насладите на стандартния опит Android, гарантиране на Android 5.0 Lollipop пристига в един много кратък период от време. Особено големият 5-инчов екран улавя окото: от най-високото качество досега в тази ценова категория. Тя може да се конкурира с устройства от сто евро повече.
Само рози и добро настроение за Moto G? Не съвсем, но почти. Батерията извършва умерено и корпуса е дебела и дневник, далеч от елегантността на големия си брат, на Moto X. Ако намерите 5 инча твърде голям, тогава може би можете да си купите предишното поколение на Moto G, което все още е отлично устройство. Ако намерите 5 инча добре, вие няма да намерите много по-добре за по-малко от 200 евро.

199 евро (по време на писането) www.motorola.com
+ Качество на екрана; Бързо актуализиране на Android 5.0; Бърз
- Без светлинен сензор; бенчмарк

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com