Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Motorola смартфон

Moto E

Motorola Moto E е един от най-евтините смартфони в този сегмент, но не бихте казали това. Телефонът има какво да предложи на изключително конкурентна цена.

Въпреки че 4.3 инча екран има само резолюция от 540 х 960 пиксела, Motorola получава комплимент за качеството на екрана. Цветовете са точни и дисплеят изглежда достатъчно ярък и отчетлив.

Moto E има гумиран извит гръб, което го прави много лесно да се справя. Това го прави малко по-дебел в сравнение с други телефони, но за щастие бързо да свикнете с него. Допълнителното пространство също така гарантира, че Motorola може да осигури по-силна батерия, Което води до живот на батерията от един и половина ден или дори два дни.


Под качулката има Snapdragon 200. Това е на хартия, не такъв мощен процесор, но изглежда достатъчно да направим Moto E гладко. Приложенията не винаги се отварят толкова бързо, но никога не се разочароват. Вътрешната памет от 4GB е актуална за този ценови диапазон и може да бъде разширена.
Най-голямата болезнена точка на Мото Е е неговата камера. А предна камера липсва и на гърба има 5-мегапикселова камера, която се отличава с характеристики, които му липсват. Няма светодиодна светкавица и не можете ръчно да фокусирате. Системата за автоматично фокусиране не работи толкова добре, така че снимките не са винаги остри. Това не е устройство за любимия смартфон фотограф.
Търси за първия си смартфон, и предпочитате да не прекарват твърде много пари? Тогава Motorola Moto E е победител.

119 евро (по време на писането) www.motorola.com
+ Качество на екрана; Конкурентна цена; Животът на батерията.
- Камера; Дебела.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com