Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

LG смартфон

L Bello

Разбира се, това не е най-доброто име, което LG може да даде на това устройство, Но бяхме особено загрижени за лошата резолюция на 5-инчовия екран: 854x480 пиксела.

Несправедливо се оказва, Защото не можехме да повярваме на очите ни: отличното качество на екрана може да маскира ниската разделителна способност без пикселна мрежа. И каква е допълнителната полза от ниската резолюция?

Допълнителната полза е, че слабият графичен процесор не е толкова забележим, защото трябва да се изчислят няколко пиксела. Вие спестявате на изчислителна мощност на Qualcomm Snapdragon 400, а на батерията си.

И последното нещо, което забелязвате, защото L Bello трае за дълго време с едно зареждане. Той просто губи от ACER Liquid E700, но изглежда по-малко блокиран. Подобно на големия си брат, G3, също така и L Bello има бутони на гърба. Двойно натискане на предния екран активира устройството, изключително лесно. Преди да го знаете, никога не използвайте бутона за включване / изключване отново. Имате общо повече от 2 ГБ свободно място за инсталиране на приложения, обикновено повече от достатъчно. В 8-мегапикселовата камера се представя като повечето модели в този ценови диапазон, без наистина да изпъква. Обаче това, което липсва, е светлинният сензор в предната част на устройството. Това означава, че винаги трябва ръчно да регулирате яркостта на устройството при условия на светлина или тъмнина. Болезнена грешка.


Като цяло, L Bello изглежда по-бързо от Motorola Moto G 2014, частично поради отличния екран с ниска резолюция. LG ни изненада с L Bello. Едно нещо, което знаем със сигурност: Цената за най-красивото име, той никога няма да се получи.

199 евро (по време на писане) www.lg.com
+ Автономия; Бутони отзад; Бърз; Подбор смарт екран.
- Без светлинен сензор; Слаб GPU.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com