Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Huawei смартфон


Ascend G6

Китайският производител на смартфони Huawei прави всичко възможно да спечели сериозен пазарен дял. Конкурентни цени и здрави приспособления гарантират, че Huawei не мога да се да се игнорира.

Въпреки че Ascend G7 е на пазара, Huawei не успя да ни изпрати най-новия модел. По-рано бяхме ентусиазирани за G6, но сега конкуренцията се очертава. Ето актуализирания преглед.


Екранът изглежда много добре, въпреки резолюцията на 960 х 540 пиксела. Решетката не се вижда и цветовете изглеждат добре. Huawei предоставя на G6 собствен четириядрен процесор, който се представя добре на процесора. GPU е по-добър от средния, но е победен от Tegra 4i във Wiko Wax 4G.

Huawei работи със собствена кожа на върха на Android 4.3, Emui 2.0, и това ще доведе до еднакво объркани упорити потребители на Android. Кожата все още е най-добре като резултат от физическата любов връзка между похотлив Android телефон и нищо неподозиращата iPhone. Можете да го харесва или не, но липсата на меню приложение е объркващо. Освен това получихме редовни известия за изпращане на съобщения за грешки за анализ. Away with it, because the average user does not care. В допълнение, G6 е просто един добър устройство: Неговата автономия е отлична въпреки тънкия си профил, и камерата е добре. Поради софтуера, да я изпробвате на първо място в магазина преди покупка.

199 евро (по време на писмено) www.huawei.com
+ Дизайн; Камера; Качество на екрана.
- Графичен интерфейс; Тревожни нотификации.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com