Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Alcatel смартфон

One Touch Idol 2 Mini S

Първото впечатление на Alcatel One Touch Idol 2 Mini S е много добро. Задната метална страна ни изненада в този ценови сегмент, и той се чувства забележително солиден.

Тънкият профил се чувства добре в ръката, Alcatel разполага само с бутона за включване и изключване, поставен на върха вместо отстрани. Тъй като е такъв "малък" смартфон, , натискате бутона на захранването често погрешно и вместо това натиснете бутона за сила на звука над него.

Какво веднага се откроява на пикселите 4.5 инчов екран 960 х 540 е най-ясно се вижда пиксел мрежа. Цветовото качество и яркостта са добре, но когато започнете да виждате растерната, продължавате да я виждате. Все пак има и други устройства с налична подобна резолюция, когато не е толкова забележимо. Android shell от Alcatel е доста драстичен, но можете да се справите добре. Това, което забелязвам често, когато многозадачност, е, че устройството изисква около пет секунди, преди да може да се зареди в началния екран. Това е странно, защото Snapdragon 400 няма този проблем с други устройства като HTC Desire 610 или Motorola Moto G 2014.

Камерата работи доста бързо и снимките обикновено изглеждат остри. Цветовете се появяват в някои ситуации малко бледнеят,но в този ценови диапазон качеството е повече от достатъчна. Най-големият точката болка е в крайна сметка си батерия. Автономията е доста ниска: с лека употреба, можете просто да стигнете до края на деня с Wi-Fi, Bluetooth и 3G поддръжка. Това е срамота, че първото добро впечатление на Idol 2 Mini S постепенно изчезват като сняг на слънце.

199 евро (по време на писането) www.alcatelonetouch.com
+ Довършителни; Твърдо строителство.
- Автономия; Бавно многозадачност; Рамката на пикселите е ясно видима.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com