Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Acer смартфон

 

Liquid E700

Това трябва да е за първи път, че ние имаме едно устройство в нашите ръце, в които три СИМ-карти пасват. Идеален за вашата работа и на частно предлагане, както и на почивка карта за евтин мобилен интернет в чужбина.

На теория, интересно, на практика, Искам да срещна някой, който се нуждае от три SIM карти на едно устройство. Независимо от това, хубава екстра от Acer, от вас зависи да направим нещо с него или не.

Вътре, за разлика от популярния Snapdragon 400 от Qualcomm чип, откриваме Mediatek вариант. На нивото на процесора, малка разлика, но графично, E700 трябва да хапят праха. С прости игри като Angry Birds забележите малки проблеми, но 3D заглавията са по-голям проблем. Разбира се, защото устройството има 5-инчов HD екран: дори повече пиксели в 3D. Ъглите на зрение на този уред не са много добри, но когато сте седнали точно пред, екранът може да ни изкуши.

Бяхме напълно шокирани от отличната автономия на Liquid E700. Той плавно идва през деня с интензивно използване, с още по някакъв излишък за следващия ден. Android е оставен сам, колкото е възможно, и Acer ви спестява на конкретната марка обвивка. 8-мегапикселовата камера е в синхрон с конкуренцията: глоба в дневна светлина, фенерчето е ограничено до употреба, и снимките могат да се извършват по-бързо. В предната част, камерата разполага и с флаш. Бутонът на гърба, под обектива, може да се използва като клавиш за конкретно приложение. По-скоро щяхме да видим бутона за захранване от дясната страна на устройството, вместо отгоре, защото е 5-инчово устройство. Страхотен бюджетен смартфон, на който сме много впечатлени.

199 евро (по време на писмено) www.acer.com
+ Отлична автономия; Тройна SIM; Добър баланс на HD екрана.
- евтини покрития; Ъгъл на гледане; Графично представяне.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com