Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

СМАРТФОН

YOTAPHONE

Yotaphone има два екрана: обикновен екран отпред и екран за е-мастило отзад. Страхотна идея, но това устройство е много разочароващо.

Добре започна, половината спечели, така е и думата. Това грандиозно начало не гарантира, че втората половина от тази победа обаче доказва руския Йотафон. Друга поговорка е: един добър старт е половината работа. Но тогава трябва да завършите онази друга половина, за да може тя да работи добре...

Техният Yotaphone 2, доставен без последователността, първоначално изглежда над премия. Това важи и за опаковката: купувате телефона, който несъмнено е най-престижната кутия, в която можете да получите смартфон тези дни. Оригиналната опаковка е напълно обвита с мек външен ъгъл и кликванията се затварят с магнитна система.

В здравия пакет отделни части като зарядното устройство, заделени като ценни бижута. 

ТЕХНОЛОГИЯ НА Е-ЧИТАТЕЛ
Самият Йотафон седи добре в средата и изглежда прост, но стилен. Гладката черна външност и извитите ръбове обаче не са специални. Вътре има същите спецификации като всички други водещи кораби, които се появиха на пазара миналата година. Реалната точка на продажба на това устройство намерихме на гърба. 4.7-инчов екран за е-мастило: А черно-бял екран с една и съща технология, която има електронни четци. На хартия тази комбинация е повече от интересна. Е-мастилото е много по-приятно за очите, Едва ли консумира енергия и продължава да показва изображение дори когато батерията на устройството е празна. Освен това, за разлика от предшественика си, този Yotaphone добавя функция за сензорния екран към втория екран.

КОНТРАСТ И ЦВЕТОВЕ
На фронта ще открием класически 5-инчов екран, който изглежда невероятно. Само амолиран екран показва по-дълбоко черно, а цветовете са ярки, но истински. Независимо от двата екрана, Yotaphone също не е по-дебел от конкуренцията, И теглото е било в границите. Натиснете устройството за няколко минути в нечии ръце и той или тя ще бъде много впечатлен. Въпреки това, Yotaphone трябва да е интересна със своята цена (по време на писане) от 699 евро за повече от тези няколко минути, И това е проблемът. Колкото повече използвах устройството, толкова повече пукнатини открих в красивата фасада. Виновният: вторият екран, който вече не е трик след две седмици, но източник на дразнене.

ОТ ГОСПОДА…
Въпреки това, Yotaphone прави всичко възможно, за да направи втория екран полезен. Тя ви позволява да добавяте джаджи към екрана за е-мастило и преки пътища към често използвани приложения. Известията също се появяват на гърба, ако желаете. За съжаление джаджите се задържат редовно, така че не може да им се вярва. В допълнение към джаджите имате и някои приложения, специално предназначени за гърба, като например шахматна игра и е-четец. Въпреки това, когато се използва като електронен четец, виждате колко е недостатъчна резолюцията от 960 x 540 наистина. Текстът не е остър: Електронните книги или уебсайтовете изглеждат така, сякаш ги отпечатвате на принтер в режим на готовност (бърз / еко).
И накрая, можете да използвате екрана за е-мастило като основен екран. С натискане на бутона задната част показва напълно функционален Android. Операционната система на екрана на е-четеца изглежда добре, но не е полезна поради проблемите с разрешаването. Освен това сензорният екран реагира лошо. Дори отключването изисква множество опити, така че Android не е наистина забавен вече. Ограничената честота на опресняване на екрана за електронно мастило не помага, въпреки че е относително висока в сравнение с обикновените е-читатели.

…КЪМ ПО-ЛОШО
Като една гнила череша на сухата торта, дори и да не исках да използвам втория екран, дори ме дразнеше. Въпреки че задното отключване, както е посочено, не е лесна, възможно ли е непреднамерено да се активира екранът отпред. Изведнъж главният екран се появи и трябва да включа телефона, за да разбера, че устройството избира случайно някой - след което се забива обратно, така че не мога да затворя.

(ЛИПСА НА) АВТОНОМИЯ
YotaPhone вижда екрана за е-мастило, особено като начин за пестене на живота на батерията. E-мастилото използва само енергия, когато се освежава, нещо, което се случва с часовник на гърба, например само веднъж минута. Също така, когато четете уебсайтове, пестите енергия по този начин. Има обаче и друг начин да направите смартфона да работи по-дълго: прилична батерия. Това, че ни липсва в Йотафон. Дори използването на екрана за е-мастило главно, устройството се проваля след ден и половина, с умерена употреба. За сравнение: със същата употреба Sony Xperia Z2 ще издържи повече от 48 часа без икономичния екран за е-мастило.

НЕПРЕДСКАЗУЕМИ
Очевидно като последна конвулсия, марката най-накрая твърди, че можете да поставите важна информация, като бордова карта за самолета, отзад. Ако телефонът изгасне, ще имате най-малко този баркод на пръсти. Добре опитайте: За съжаление, екранът, който бях отворил на гърба, автоматично изчезна, когато телефонът излезе. В допълнение, Yotaphone се срива толкова често, че имате по-голям шанс, че задната част съдържа съобщение за грешка вместо борда за качване.

ПРИСЪДАТА
За 700 евро получавате смартфон с втори екран на гърба, който първоначално изглежда приятно, но след два дни това ще предизвика главно раздразнение.
Ако цената ще бъде до 500 евро, бихме могли да сме по-меки за недостатъците на гърба. Дори и 8-мегапикселовата камера, може би щеше да се радвам. Мога да кажа, че екранът въпреки недостатъците му е за тези, които харесват. Йотафон хвали Yotaphone 2 на нивото на Note 4, Nexus 6 и iPhone 6. Това устройство не си струва тази сума пари, а не в сто години! Yotaphone получава почетно споменаване, защото наистина оригиналните телефони са рядкост. За съжаление, това е твърде скъп, неуспешен експеримент. Не се изкушавайте от Йотафоне, защото зад атрактивното първо впечатление се крие по-малко от умерен смартфон.

699 евро (по време на писането) www.yotaphone.com
+ Премия опаковки; Много хубав основен екран.
- Най-задната страна определено е точка болка, без добавена стойност; Цената е твърде висока.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com