Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

PRINTER

 HP ENVY 5640

Принтерите съществуват от човешката памет, но все още е трудно да се намери идеалното. Дали Envy 5640 претендира за титлата?

HP Envy 5640 е здрав "всичко в едно", както буквално, така и по образец. Малък и глоба не можете да се обадите на принтера, красиво завърши със сигурност. След като извадите цялата лента и пластмаса навън и навътре, е време за инсталацията.

Принтерът на HP може да се справи с онлайн услугите на производителя, но ако не го искате, инсталацията ще работи много бързо. В края на краищата можете лесно да добавите принтера "всичко в едно" към вашата Wi-Fi мрежа. На компютъра си просто отидете до контролния панел и добавете принтера. В нито един момент устройството ви е готов за печат. Можете разбира се, също така да използвате включения инсталационния компакт-диск, който в допълнение към необходимите драйвери, също така съдържа прекалено много Bloatware.

По този начин получавате опцията да инсталирате някой безполезен софтуер от самия HP и поиска съветника дали искате Google Chrome със специална лента с инструменти. Тези нежелани реклами, като се има предвид цената на принтера, са направо груби, за да спомена. За щастие, самият принтер работи правилно. От момента, в който щракнете върху печат в Word, отнема около 15 секунди, преди да се появи черно-бяла текстова страница. Цветната електронна таблица отнема около 20 секунди. Тогава тестваме колко бързо е принтерът при отпечатване на черно-бял 40-страничен курс и се оказа, че е 4 минути и 20 секунди. Envy печата без проблеми двустранно, удобно и екологично. На фотохартия можете да отпечатвате много красиви снимки. Цветовете са верни и дълбоки, а остротата е прилична за мастилено-струен принтер.

Разбира се, можете да правите повече, отколкото да печатате с All-in-One. Копирането и сканирането също са възможни. Цветната снимка отнема 32 секунди, за да се зареди, но резултатът е върху неясна страна. Не са катастрофални, но има по-добри скенери. Накрая, Envy се свързва със смартфона ви, така че мобилният печат е една от опциите. Също така за SD карта има място, за съжаление не за USB стик. Като цяло, Envy 5640 е солидна всичко-в-едно, че не ни дава уау чувство, но никога не разочарова.

129 евро (по време на писмено) www.hp.com
+ Лесна инсталация на мрежата, бърза и лесна за използване.
- Bloatware на CD-ROM, бледи сканирания.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com