Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ACER

ASPIRE NITRO

4K бавно пробива. След Toshiba Satellite P50t с Ultra HD, Acer сега идва с устройство на пазара с висока разделителна способност.

Вие купувате този лаптоп, защото на екрана, който изкупва всички 4K, свързани с очаквания. 15,6-инчовият дисплей е 3840 x 2160 пиксела. Благодарение на тази резолюция, Текстът е особено остър.

Цветовете на това устройство са красиви и отговарят на истината, което ви прави щастливи като редактор на снимки. Високата разделителна способност обаче има и недостатъци. Най-големият недостатък без съмнение е издръжливостта на батерията. Ако искате да получите три часа, тогава няма да можете да правите (твърде много) интензивна работа. Освен това, това устройство не е подходящо за игри в 4K резолюция. Nvidia твърдо GTX860M графична карта не е изключителен, И дори е трудно да се играят някои игри в Full HD. Това е преди всичко работа или мултимедиен лаптоп. Заедно с четириядрен i7 процесор, на SSD гарантира, че нитро работи много гладко и може да се справи всяка програма. Благодарение на допълнителния 1TB твърд диск, имате достатъчно място за съхранение.

И накрая, на самия лаптоп изглежда проста, но красива. Устройството е фино и класически завършено, докато червеното осветление на клавиатурата все още показва, че това е сериозно за този Acer. Въпреки това, има ограничени конектори: имате само три USB 3.0 порта, ethernet връзка и HDMI изход. За повечето хора това ще бъде достатъчно. В Acer Aspire Nitro е добър лаптоп, при условие че 4K дисплей е задължителен за вас.

СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИ
Intel Core i7-4710HQ
16 GB RAM
GeForce GTX 860M
256 ГБ SSD, 1 ТВ твърд диск
15,6-инчов екран (3840 x 2160)
Windows 8.1

1.600 евро (по време на писмено) www.acer.com
+ Красив екран; Дизайн.
- батерия; Ограничени съединители.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com