Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ЛАПТОП

TOSHIBA SATELLITE RADIUS 11

Кога лаптопът стане твърде евтин, за да бъде все още качествен? Toshiba докосва тази линия със сателитния радиус 11, малък хибриден лаптоп със сензорен екран, който има двойно предназначение като лаптоп.

Отвън, радиус 11 силно се отразява върху нетбуците от миналото и това носи ужасяващи конотации. Ерата на нетбуците не бяха най-високите дни на лаптопите на Windows. Радиусът го прави ли по-добре?

Със своя 11,6-инчов екран устройството има приятен размер. Сензорният екран се сгъва навсякъде, така че да можете да използвате лаптопа като таблет, и тази функция е значително по-малко полезна, тъй като диагоналът на екрана расте. Освен това, тъй като радиус 11 не тежи много, режимът на таблет е много привлекателен, въпреки че задната част с клавиатура (която естествено се изключва) не осигурява най-приятната текстура в сравнение с истинската таблетка. А минус, че всички хибридни устройства от този тип споделят. Екранът на компютъра няма най-добрият ъгъл на гледане, но може да се конкурира отлично с други екрани в по-ниския ценови диапазон. Full HD не трябва да се очаква тук, но тъй като екранната област не е толкова голяма, за този момент не е бедствие.

Като лаптоп, с радиус 11 изглежда да е много класически и трябва да бъда честен, по-скоро малко старомоден. Но това не е катастрофа. Купувате бюджетен лаптоп, а не луксозен моден артикул. За съжаление, интериорът се поберат малко прекалено добре с остарял вид. Вътре в радиус 11 работи процесор Pentium и тези неща са почти десетилетие, които не са известни със своята груба сила. Въпреки това, Pentium серията не е спряла, така че Сателитът има четири ядра на свое разположение. Но вие не забележите много от това. Поради това Радиус 11 е доста бавен, дори директно от кутията. Фактът, че Toshiba избра твърд диск вместо SSD, не прави нещата по-добри. За задачи производителността, Solid State Drive може частично да компенсира слабия процесортвърд диск не може. Отново ще получите 500GB твърд дискчудесно за хубаво количество снимки и филми. За съжаление, ниски спецификации нямат никаква благоприятен ефект върху още по-ниска живот на батерията. Пет часа не са много за устройство като това.

Радиус 11 е разбира се бюджетен модел, който довежда хибридни възможности до достъпен ценови диапазон. Това жертвоприношения трябва да се правят, следователно не е необичайно. По отношение на стойността, Radius 11 предлага стойност за парите. Кой иска хибриден лаптоп от 399 евро, може да получи един от Toshiba. Въпросът е обаче дали искате такова нещо. Като второ устройство радиусът 11 е страхотно1, като основен компютър, изчислителна мощност, и най-вече живота на батерията, се провали. Така че осъзнайте какво купувате за 399 евро; Тогава ще бъдете доволни. Ако очаквате лаптоп, който работи толкова гладко, колкото тези, които струват двойно, тогава очевидно ще бъдете разочаровани.

СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИ:
Intel Pentium N3540 4 ядра @ 2.16 GHz
Intel HD графика
4 GB RAM
500 ГБ твърд диск
11,6-инчов екран (1366 x 768)
Windows 8.1

399 евро (по време на писането) www.toshiba.com
+ Достъпен хибриден лаптоп, стойност за парите
- Лош живот на батерията въпреки скромните спецификации

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com