Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ASUS LAPTOP

ZENBOOK 
RX303LA-R5143H

Понякога не търсите нищо повече от добър лаптоп. Докосването Екрани, хибриди и 4K са хубави, но не всеки търси нещо специално. Който иска трезвен и здрав, е на правилното място в Zenbook от Asus. Тук не трябва да се очакват излишни екстри. Няма сензорен екран, но има SSD.

С 128 ГБ, няма много място за съхранение, но това прави Zenbook изключително гладък, дори с процесора с двоен ядро i3 и доста ограничен 4GB RAM. Игрите не трябва да правите това, защото графичното насилие се справя с не толкова мощния вграден графичен чип на Intel. Zenbook е работен лаптоп, който благодарение на ниското си тегло и особено на автономността от почти 9 часа изпълнява добре в движение. Екранът с 13.3 инчов е всичко друго, но ефектно. Разделителната способност е 1600 x 900 пиксела под Full HD, но все още е достатъчно добра.

Голям недостатък е ясно хладно цветен дисплей на екрана. Нищо катастрофално, но за тази цена това би било по-добро. Обичайните връзки са налице: Три USB 3.0 порта, Ethernet, HDMI и Mini Displayport. Снимките могат да се зареждат бързо благодарение на вградения четец на SD карти. Като цяло, Zenbook е лаптоп, който работи много по-бързо, отколкото предлагат спецификациите. Устройството още веднъж показва, че изборът на лаптоп е по-нюансиран, отколкото да се види дали е i3, i5 или i7. Като се има предвид цената, това е добър ненужен лаптоп, който обаче, особено на екрана, не е без грешки.

СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИ:
Intel Core i3 4030U
4 GB RAM
Intel HD графика
128 ГБ SSD
13,3 инча
Екран (1600 x 900)
Windows 8.1

749 евро (по време на писмено) www.asus.com
+ Гладка въпреки скромните на хартия спецификации, силна автономия
- Качество на екрана

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com