Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

DELL

OPTIPLEX 9030 ALL-IN-ONE

Optiplex 9030 на Dell изглежда трезвен. Ще намерите много по-вълнуващи гледащи "всичко в себе си", но устройството изглежда твърдо и външният вид не лъже.

Устройството All-in-One е снабдено с клавиатура и мишка и е прикрепено към лесно регулируема стойка.

Монтирането на екрана се извършва с много проста система за щракване и след като всичко е на мястото си, Optiplex стои стабилно на бюрото. Повечето от всичко-в-едно връзки са разположени в задната част на устройството. Отвор в стойката ви позволява да спретнато доведе кабелите далеч. Важни връзки като портовете USB 3.0 също са на страната.

Optiplex има 23-инчов екран с разделителна способност 1920x1080 пиксела. За екрана няма много да критикуваме. Няма да изливате от емоция поради острия дисплей, но особено като се има предвид цената, която е хубава. Под този екран е икономичен процесор i5 с вграден графичен чип. С изключение на някои високи варианти, интегрираните графики на Intel рядко правят сърцето ви да побеждава по-бързо от възбудата и тук няма никаква разлика. Това всичко-в-едно не е направена за игри, така че е най-добре да не го направя. Но вършенето на работа изобщо не е проблем. Четирите изчислителни ядра на процесора i5 заедно с 8GB RAM осигуряват отлична производителност. Отново нищо специално се случва под капака, но всичко работи както трябва. Интегрираният SSD е с капацитет за съхранение на 120 GB и че е малко по-ниско. С размерите на софтуерни пакети и HD филми днес такъв диск е бързо пълна. Като основен диск SSD допринася за гладкия отговор на Optiplex, но ако искате да запазите хубава колекция от цифрови файлове, най-добре инвестирате в допълнителен външен твърд диск, или в модел с повече капацитет за съхранение.

СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИ:
I5-4590s 4 ядра @ 3GHz
Intel HD графика 4600
8 GB RAM
120 ГБ SSD
23-инчов екран (1920 x 1080)
Windows 8.1 Pro

899 евро (по време на писането) www.dell.com
+ Full HD дисплей, SSD, цена / качество.
- Капацитет на съхранение.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com