Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ПОМОЯЩ ЗА СЪН

Изглежда като магия, но Смиренията
Аурата наистина ви помага да спите по-добре.
Най-малко, ако спиш сам.

 

WITHINGS AURA

Добрата почивка на нощта е от съществено значение, но какво ще стане, ако сте лош спящ?
Или някога се нуждаете от някого, който да посочи, че спите зле или спяте късно?
Вече има много приложения и проследяващи активността, които се опитват да анализират съня ви,
Но Свидетелите Aura отиват още една крачка напред.

Звучи обещаващо, устройство, което ви помага да спите по-добре. Но Аурата определено не е първото устройство, което обещава такова нещо, макар че това е едно от първите, което се фокусира върху него. Похвалихме челюстта 24, защото ви събужда в точния момент с изтънчена вибрация. Резултат: с по-малко лош хумор от леглото, така че всеки е щастлив.

Свидетелите мислеха, че правят малко повече с "Аурата" - съвсем нов начин за анализ на съня. Вместо вашия смартфон или умна гривна, трябва да плъзнете сензор под матрака, който записва всичко. Няма да почувствате групата, но ако искате да анализирате съня на партньора си, трябва да закупите допълнителен втори сензор. Но когато спите с две, сензорът никога не може да работи 100% правилно. След това проследяване на активността е по-добър вариант.

СВЕТЛИНА ТЕРАПИЯ
В допълнение към сензора под матрака, опеченията Aura също така разполагат с най-съвременна аларма за светлина. Този елемент е да се гарантира, че ще бъдете приятно събудени и бързо ще заспите. Аурата започва с оранжев цвят и става червен, за да ви събужда по-бързо. За да ви събуди, той дава синя светлина, за да увеличи бдителността, за да се събудите по-мек. Устройството също така възпроизвежда музика, ако искате: крайбрежие звучи да заспи, и мелодична музика, за да се събуди, всичко е възможно. Можете да промените яркостта на лампата, като избършете ръката си нагоре или надолу отстрани на устройството. Също така има два USB конектора отстрани на Aura, за да можете удобно да зареждате смартфона и / или таблета си едновременно.

СПЯЩАТА ВИДОВЕ
Какво прави Aura уникален? Той може да запише вашия REM сън, Докато всички останали приложения или проследяващи устройства измерват само дълбокия или лек сън. Чрез този нюанс Аура автоматично разбира какви са вашите сънни модели и кога да заспите. Понякога една четвърт час след сън може да има катастрофален ефект на сутринта, И след няколко седмици сън под ръководството на Аура наистина забелязвам разликата. Опитите Аура имат голям потенциал, Но за съжаление за момента, можете да се свързвате само с iOS. Приложението "Отказвания" за Android вече е налице, но все още не е съвместимо с Aura. По време на писането е обявена версия на приложението за Aura за Android, надявайки се, че вече е достъпна. Засега не можете да избирате друга музика, която да спите или да се изправяте. Морските звуци са хубави, но след няколко седмици може би искате нещо друго.

Ние сме убедени, че Аурата осигурява добавена стойност за всеки, който спи сам, но когато спиш заедно, той пропуска малко от своя ефект. Допълнително, погледнете високата цена. Просто се препоръчва за лоши траверси без другари. Останалите изглеждат първо на (по-евтино) проследяване на активността или на приложение за сън, с което да експериментират.

299 евро (по време на писането) www.withings.com
+ Ви помага да спите и да се събудите; Анализира три вида сън.
- само за iOS; Скъп, по избор втори сензор за вашия партньор.

Moret BG
Qr Code
Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com